2014 om 1 timme och 15 min






Mot Umeå nu




Silver

Hej!
I dag så vakande jag 10 i 12, åt maxmat till lunch :) men sen vid halv 2 så for jag till gammelstad för hade match mot antnäs vi förlorade så vi kom 2 i cupen men dom ska till Scania eller så hade dom varit, men då fattar ni att dom är duktiga:P
Men sen så for jag fort hem och duschade och gjorde mig i ordning för 10 i 4 åkte jag och Wilma till stan mötte upp Elin och sen gick vi och kollade på lf, dom förlorade med några poäng. 
Men har packat hela kvällen för i morgon bitti åker jag ner till Umeå med familj ska fira nyår med dom. ;)
Ska sova på ett tag för ska upp klockan 7




Trött tjej

Hej!
Vaknade vid 8 i dag for till gammelstad och Spelade match mot råneå, vi vann sen så var vi med på invigningen (stav) klockan 11. For hem sen och åt sen vid 2 så for jag till stan för Kevin walker och Elin från idol skulle sjunga i shopping, dom var jätte bra, speciellt Kevin. Sen så for jag och spelade match Mot sunderbyn vi van den också for och åt på pizzerian sen för sen så hade vi match igen mot gladan, vinst blev det. Åkte hem och duschade och nu så ser jag film :) 



Stan

Hej!
Var på stan med Matilda i dag köpte en vit kajal, en sak från the body shop en munkjacka från ginatricot och ett par jeans från Kappahl, kom hem vid halv 5, vid 10 i 7 så åkte jag till gsmmelstad för hade basket match
 mot gladan f 02 vi vann. I morgon så har vi matcher också. Ser tv nu:)




Det jag köpte i dag

 
 
 
 
 
 
 
Hahha, prislappen syns :P
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shoppat

Hej!
Var på stan i dag me Jasmine, köpt två nya tröjor från ginatricot. Vi åt på friends by bo, blev super mätt;)
20 i 2 så kom mina föräldrar och hämtade  oss så då skjutsade vi hem henne och sen så for vi till Boden och ät hos farmor och farfar, kusinerna var där också så vi busade. :D är på väg hem nu, i morgon blir det stan igen, men då ska jag med Matilda. <3




Mat

Nu blir det lite mat, och sen forsätter jag shoppar med Jasmine. 



4 bilder

 
 
Nu får ni 4 bilder från julafton, har fler men dom får duga.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julen

Hejsan!
I går var det ju julafton, hade super kul åt god mat öppnade packet osv.
Jag fick pengar, Presentkort, Nagelack, smycken, sminkborstar, stativ, 32 sminkborstar osv.
Blev jätte nöjd med det jag fick. I dag så vaknade jag kring halv 10 steg upp och åt frukost sen så sminkade jag mig och vid 1 så for jag till storheden och kollade, köpte inget, Har även varit hos moster och ätit julmat, super gott :)
Men i morgon så ska jag på stan med Jasmine, och sen vid 4 så ska jag till farmor och farfar och äta julmiddag.
 
 
 
 
 
 

Julen

Hejsan!
I går var det ju julafton, hade super kul åt god mat öppnade packet osv.
Jag fick pengar, Presentkort, Nagelack, smycken, sminkborstar, vs.stativ, 32 sminkborstar osv.
Blev jätte nöjd med det jag fick. I dag så vaknade jag kring halv 10 steg upp och åt frukost sen så sminkade jag mig och vid 1 så for jag till storheden och kollade, köpte inget, Har även varit hos moster och ätit julmat, super gott :)
Men i morgon så ska jag på stan med Jasmine, och sen vid 4 så ska jag till farmor och farfar och äta julmiddag.
 
 
 
 
 
 

Tomten kommer

Hej!
Nu har jag ätit julmat, är super mätt. 
Nu sitter jag i soffan och väntar på tomten som ska komma snart. :)



Kalle anka




Julafton

Hej! 
Vakande för 10 minuter sen, ligger i sängen och ska snart stiga upp och äta frukost. Ni får ha en super bra jul🎅🎄


Bingo lotto


 

Julafton i morgon

Hejsan!
I dag vaknade jag vid kvart i 10 ungefär, klev upp och åt frukost sen så for jag till Storheden med Pappa och Amana vi köpte lite julklappar och sånt sen så for vi och hämtade mamma vid 1 sen så for vi och handlade, har badad i kväll och nu så ska jag göra knäck med mamma.
Klockan halv 8 så ska vi spela bingo lotto som vi gör varje år. :)
 
 

Gäster

Hej!
I går vid 7 så fick vi gäster dom for hem vid 1, jag och Daniel Spelade FIFA osv. Men i dag så har jag varit på gymmet, riktigt kul när jag kom hem så duschade jag ska se film snart med familjen och i morgon ska vi handla maten till på tisdag. ;)



Ska sova nu

Hej!
Klockan är 10 över 1 snart så orkar inte blogga om vad jag gjort i dag, bloggar mer i morgon för ska sova nu.

Ska till stan nu






Jullov

Hej!
Började halv 9 i dag och slutade 20 över 11, vi såg en konsär.
Sen innan vi gick hem så fick vi våra betyg.
När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket men sen så for jag till stan och handlade lite julklappar, men tror jag måste in en sväng till så vi får se i morgon. Sen så for jag till storheden med familjen vi handlade lite.
När jag kom hem så har jag kikat med folk, spelat fifa och sånt.
Ska snart äta.
 
Tänk att det är 4 dagar kvar till julafton, och här vart jag bor är det lite snö men det regnar typ hela tiden, på julafton ska det va mycket snö. Känns verkligen inte som jul nu.
 
 
 
 

Badat

Hej!
I dag så hade vi julpyssel på skolan, riktigt bra dag. När jag kom hem så såg jag paradise hotel åt middag och sen så for jag till gammelstad och då så hade vi tränings match mot dom, vi vann. Men sen så fikade vi med dom 
och sen gick vi och badade kom hem vid kvart över 8. :) i morgon får vi jullov slutar vid 12



Vinst mot höken

Hej!
I dag så hade vi ju innebandy, vi vann alla förutom 1 match. Vi kom 1 så det var nice😉
Åt julmat på skolan, perffa
När jag kom hem så såg jag paradise hotel och sen åt jag middag och for till örnässhallen för hade match mot höken och vi vann blev typ 53-15 typ eller hahaha.
Kom hem 9, hoppade direkt in i duschen och nu ligger jag i sängen, blir att sova snart.

Finis




Kul fys

Hej!
I dag så hade vi matte, svenska, idrott och musik slutade 20 över 2 när jag kom hem så såg jag lite film, for till träningen vid kvart i 6 vi hade en super kul fys seriöst?, jag vill göra det igen och igen haha:) kom hem vid kvart i 8 duschade och har nyss packat väskan till i morgon för då har vi innebandy tunering på skolan, mellanstadiet.


✌️



Vinst

Hej!
Skolan gick väldigt fort i dag som vanligt, men slutade Kring halv 3 när jag kom hem så åt jag mellis och for till tunahallen kring 20 över 3 och så spelade vi match mot P 02 vi vann i alla fall, sen så körde alla vi stress och jag kom trea HAHAH ;(
Fikade också när jag kom hem så duschade jag och nu ligger jag i soffan och ser tv. 



Knäck

 
 
 

Bowlat

Hej!
Har för en stund sen kommit hem från o'lerys vi bowlade först, åt hamburgare  efter sen så har vi spelat i spelhallwn lite.
Nu så gör jag knäck och i morgon är det skola, jippi :D
Vi slog 250, så rekordet är 340 ;)






O'lerys

Hej!
Nu ska jag snart fara till o'lerys och bowla och äta med basket laget.



13

Hej!
Glömmde helt bort att blogg i går, förlåt.
Men vakande vid 6 i går och fixade mig och sen så for jag till Amandas lucia och kollade sen for jag till skolan och övade lite, och 9 så började lucian det gick super bra, sen så fikade vi lite på skolan slutade kvart över 1.
När jag kom hem så åt jag mellis och sen for jag och badade i gammelstan sen vid 6 gick jag till bussen, var på lf hade riktigt kul. Kom hem vid 10 över 9, somnade vid 11.
I dag så har jag spelat match mot gammelstan och vi vann nu är jag på väg till storheden.











Lucia i morgon

Hej!
Har duschat för en stund sen och nu så ska jag gå och se tv och sen sova, för i morgon bitti klockan halv 8 ska jag se min lilla systers lucia och sen så åker jag till  skolan kring 8 för då ska vi öva några gånger för 9 så ska vi gå lucia tåget, och sen på kvällen så ska jag på lf mest troligt så det blir en toppen dag. ;)

Fina man är då HAHAH ;)


Här är min fina bästa vän :* hahaha 


Video

Hejsan!
I dag har jag faktiskt hunnit med att spela in en video som jag hållt på redigerat nu under kvällen, det blir en Christmas tag så ni får kolla in på kanalen sen.
Men skolan rullade på som vanligt, på hemkunskapen så gjorde vi tomtegröt, hehe :)
I morgon så slutar jag 20 i 1 så kanske spelar in en video då får se. :)

Och nu börjar det närma sig julen, längtar så himla mycket.
 

Teater

Hej!
Slutade kvart över 2 i dag men vi var på en teater och kollade, den var helt okej. Har sett paradise hotel osv tränat i 1 h 30 min nyss duschat och ligger i sängen nu för är sjukt trött.



Ledig

Hejsan!
I dag var jag ledig.
Men vaknade vid 9 har julpyntat i mitt runt lite. Har också varit på barnens hus med mamma osv. Träningen i dag gick super bra och har varit hos moster och myst med kattungarna.
Ser på ensam mamman söker just nu och sen ska jag sova.



Vinst

Hejsan!
Vaknade vid 9, for 10 över 10 till björksgatan för hade match mot gladan, det blev vinnst :)
När jag kom hem åt jag och duschade nu så ser jag lite på youtube osv.
I morgon är jag ledig så det är ju bra.
I dag är det 2 advent, det är inte så många dagar kvar til julafton. ;)
 

Yeeh

Hej!
Vi kom fram typ kring 8 då fick vi vänta inne i väntrummet eller vad det nu kallas tills 5 i 9 då gick vi mot vart vi skulle spela vi spelade då mot 00 och vi vann med 86-16 nått sånt, sen så duschade vi där och sen så åt vi på någon grill, åt plättar ;) sen så fick man gå vart man ville så jag och Wilma gick på kicks osv sen så gick vi mot tågstationen men då var det försenat så det kom kring 3 kom hem 6, det var super kul. Ligge i sängen nu för har så fruktansvärt ont i mitt ben, har växtvärk :(
I morgon har vi match mot gladan 02





Byttit tåg

Hej!
Sitter på tåget just nu vi bytte tåg så nu åker vi snabbtåg.



Gällivare

Hej!
Skolan gick bra slutade kring halv 2, när jag kom hem så for jag och pappa till storheden och handlade lite vid kvart över 5 kom Wilma till mig vi spela lite spel på Wii, gjorde smoothie och så såg vi idol hon åkte hem för 10 minuter sen, ska sova nu för ska upp 4 i morgon för vid halv 6 går tåget mot Gällivare ska dit med basket laget och spela match så bloggar när jag sitter på tåget.


Torsdag

Hej!
Dagen i dag har varit bra slutade 20 i 1, när jag kom hem så såg jag paradise hotel. 10 i 3 så gick jag till tunahallen för var med på sportis och sen så började träningen när jag kom hem så duschade jag och ska äta middag nu.



Tränings match

Hej!
I dag i skolan så spelade vi basket tunering ju vi vann alla förutom en mot 6b, slutade kring 1. Vid 6 så for vi och hämtade Wilma och for till Boden för vi skulle ha tränings match mot dom vi förlorade typ med 3 poäng.  Är på väg hem nu och när jag kommer hem så ska jag duscha.



Basket tunering

Hej!
I morgon på min skola så har vi basket tunering och det är bara mellanstadiet,  skolan gick jätte fort i dag hade matte idrott och musik. Kom hem vid kvart i 3 har spelar lite FIFA och sånt.




Måndag

Hejsan hejsan!
Skolan gick väldigt fort i dag, kom hem kring 10 i 3 då så åt jag och for till tunahallen vid 4 började träningen och kom hem vid 20 över 5. Har duschat och ska äta nutella på macka och se på tv.



Outfit




Första advent

Hej!
I dag så hade jag match mot Brocklyn och vi vann med 79-24 nått sånt, har också varit på stan och kollat osv. Och nu är det bara 23 dagar kvar till julafton och längtar så himla mycket.
Nu ser jag någon film med familjen och i morgon är det skola, vilket som är super roligt. :D