Outfit

 
 
 
Tröja: Ginatricot
Byxor: Kappahl
 
 
 

Stan

Hejsan!
Jag och Julia vaknade halv 10 typ. 
 
Julia for hem vid 11 för hon skulle ut och jogga och ja skulle på stan med Mamma, fick med mig två klädes plagg hem är riktigt nöjd med dom.
 
Först så köpte jag en tröja på Ginatricot som kostade 129, 
och ett par jeans från kappahl som kostade 199.
 
 
Vid 7 så ska vi på middag hos några vi känner så ja.
 
Har pricis lagt ut en video på Youtube så ni kan ju söka på Mikaelawik.
 
 
 
 
 
 

Film kväll

Hej!
I dag så hade jag slöjd det var kul, efter skolan så var jag med Julia vi var med några osv, sen så for vi och åt hos mig sen så kom Matilda där vid kvart i 7 och då cykla vi till Amanda och Alicia för vi skulle på filmkväll där. Vi såg en skräckfilm som hette mama den var rolig men vi såg inte hela för vi började prata och så ja, hade i alla fall sjukt kul.
Vi cykla hem vid efter 10 typ.


Julia ska sova hos mig nu så vi ska sätt på en film. :)


Har slöjd

Hej!
Har slöjd nu, sen så slutar jag. (:


Mot skolan

Hej!
Jag ska börja cykla till skolan nu slutar halv 2. :)


Forward

Hejsan!
Har pricis duschat för hade match mot rosvik klockan 7 vi vann med 2-1, spelade forward där brukar jag oftas spela. :) efter skolan så var jag med Julia vi gjorde inte så mycket men nu ska jag gå och se tv.


Mot skolan


Idol nu

Hej!
Kom hem vid halv 8 typ sen så duschade jag och nu är jag klar ska gå och se i dol nu det börjar ju om 5 min


Fotbolls träning klockan 6.

Hejsan!
I dag så hade vi bad vi simmade 20 längder, sen på lekstugan så hoppade jag från trampolinen för första gången, det var sjukt läskigt hoppade 2 gånger.
Sen så hade vi lunch, och sen så hade vi bild i Bildsalen det var super kul. Jag ska på fotbolls träning klockan 6 till halv 8 sen så ska jag hem och duscha och sen se idol.


Storheten 👍

Far till storheden nu vi ska handla. :)

Bloggar senare om dagen.


Flyt bryggan

Tjenna!
Efter skolan så var jag med Matilda vi for till flyt bryggan och badade och det var lite så där små kallt hahha men Aja, sen så for jag på träning och sen dess så har jag bara legat i sängen och haft ont i huvudet. Jag ska gå se i dol nu, för vakande för 10 minuter sen.


Träning.

Hejsan!


I dag så hade vi idrott och vi hade orientering jag körde med Wilma vi kom 20 minuter försent för en ekorre och så gick vi för bi bokstäverna flera gånger fast vi såg dom inte hahha, men sen så hade vi lunch och då varder blodpuding men det är så sjukt äckligt så åt bara apelsin. Sen så hade vi slöjd jag har trä slöjd. Efter skola så var jag med Matilda vi for hem till mig och gjorde lite saker, sen så for jag på träning. Jag ska se i dol nu.


Träning

Hej!
Träningen gick super bra vi spela så grymt.

Men efter träningen så for jag hem och duscha och sedan var jag med Matilda hon åkte hem nyss i morgon så har jag både basket träning och fotbolls träning plus så måste jag redigera 2 videos en Matildas och min egen som jag la upp i dag fast i slutet på den videon var det nått konstig som inte jag ens visste om.
Ska gå och se film nu så hejdå.


Video uppe snart på yt

Hejsan!
Jag gick och la mig kring ett i går, vaknade vid halv 11 i dag så har jag spelat in en video som håller på att laddas över till youtube nu.
Ni får kolla in där vilken video det är.
 
Min youtube kanal heter Mikaela wik.
 
 
I dag så tror jag att jag ska vara med Matilda och så har jag fotbolls träning i kväll.
 
 
 

Lördag

Hejsan!
Jag sov ju hos Matilda i går vi såg på wallander och portkod 1321 dom är så sjukt bra.
Men vi vaknade halv 11 typ eller vet inte, sen så såg vi en skräckfilm med Filippa som hette Husk och den var faktiskt super läskig men den var super bra ni borde faktisk se den.
 
Men sen vid halv 1 åt vi frukost hahha.
Vid halv 2 drog vi ut och ja.
 
Har i alla fall varit med Matilda i dag och det var super kul.
Vi hoppade också studsmatta med Filippa och kim och byggde lite. :)
 
 
Ni får bilder sen i går då jag och Julia fotade, Ni får inte så många bilder på mig för blev inte så nöjd med alla.
 
 
Här bjuder jag på en ful bild på mig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag

Tjenna!

Skol dagen gick super bra, efter skolan så for jag och Julia hem till mig vi fotade satt vid darton osv, sen så for vi till Matilda och sen så for vid till miss Mac och åt pizza efter det så cykla vi till skolan och hade super kul, vi skrattade så mycket. Men jag sover över hos Matilda så ni får bilderna i morgon vi har fotot. Jag och Matilda ska se Wallander nu.


6-4

Hej!
Vi förlorade med 6-4 mot Alvik men vi vann som andra halvlek.!

Sen efter matchen så fick vi fika sen av våra tränare.
Nu så är jag på väg hem har varit och sett på något skepp.


Fotat med Mamma.

Hejsan!
Efter skolan så var jag med Matilda och Julia sen så for Matilda hem och då gick jag och Mamma ut och fotade asså det är Julia vi kallar varandra så, jag är dad osv.
 
Kom hem vid halv 4 eller vet inte riktigt, ska i alla fall äta middag snart och sen fara på fotbolls match mot alvik.
 
Bloggar senare i kväll.
 
 
 
Puss :*
 
Bild från i dag.

Ormberget

Hejsan!
Cyklade till skolan 20 över 8 vi samlades halv 9 och så cyklade vi till ormberget och då hoppade min kedja självklart, så då cyklade jag med Matilda och dom.
 
Sen när vi kom fram så skulle vi gå det gula varvet och svara på frågor osv igentligen så var jag i grupp 9  fast dom kom ju framm före mig för min kedja hoppa så fickk va med Matilda och några andra som var i grupp 11 det var mycket bättre hihi.
 
Sen så gick vi sen så börja vi gå med isak och kim så tillslut så gick
 
Jag, Matilda, Kim, Isak, Hussein, Isabella  hahahaha.
 
Sen så åt vi hamburgare och aa.
 
Vi sprang också det var hur kul som hälst för älskar att springa.
 
Vi gick ganska långt i alla fall.
 
Sen så cyklade vi tillbak till skolan halv 1 osv, sen efter skolan så var jag och Matilda med killarna å hade kul
ska gå och se i dol nu. :)
 
 
 
 
 
 
 

Maja Matilda och Julia

Hejsan!
Efter skolan så drog jag hem med Julia och Matilda vi åt Melis och så drog vi ut osv, sen så for Matilda till sin mamma och jag och Julia drog hem till mig och då kom Maja och vi såg film osv. Sen vid halv 7 så gick jag till träningen men sen så börja det åska där pricis när vi börjat men vi tränade ändå skrek då det kom blixtar och då skrattade några hahha är så Jävla rädd för åska och så gick vi och stog under ett tak dom som ville så fick resten spela fotboll fast JAG Spelade INTE fotboll för det åskade och är rädd för den haha, så jag tränade 30 min hahha. I morgon så ska vi till ormberget med skolan och göra nått eller int fan vetja.


Maja som hållde i glassen.


Skolan gick bra :)

Hejsan!
Kom till skolan 20 över typ eller vet inte riktigt, cyklade till skolan med Matilda och kim.
 
Det var jätte kul att träffa alla kompisar och sånt, vi kommer börja halv 9 varje morgon och sluta 2 varje dag förutom fredagar då slutar vi 1.
 
Fast nu i veckan så slutat vi 1 hela veckan och börjar halv 9 fast på onsdag så ska vi jogga på ormberget så då slutar vi två.
 
 
Vi fick glass i dag, och så har vi spelat brännboll mot pararell klassen.
 
Sen efter skolan så var jag med Matilda vi var med killarna på Tunavallen och med marie.
 
 
For hem vid 4 för skulle på basket träning.
 
 
Ska gå och se i dol nu s¨å hejdå.
 
 
Ååå den luktar så gott :*
 

Skola nu

Hej!
Jag ska börja cykla till skolan nu med Matilda, slutar 1. :)


sova

Hej!

Jag for på fotbolls träningen det gick bra.

När jag kom hem så duschade jag och sen så packade jag skol väskan till imorgon. Jag ligger i sängen nu och ska snart sova, jag börjar halv 9 i morgon Matilda kommer till mig kvart över 8 så cyklar vi till skolan. Jag ska upp halv sju, god natt ♥

jaaaaa

Hej!

Min mobil funkar nu, det var tydligen bara fel på min mobil laddare, håller på att ladda min telefon nu hos min moster.. I morgon så ska jag köpa en ny mobil laddare typ i rosa eller blå eller lilla vi får se

Hem nu

Hej!

Jag åt lunch på kampingen det var super gott, nu är vi på väg hem men först ska vi till min moster och hälsa på då får jag träffa katterna. Sen när jag kommer hem så ska jag byta om till fotbolls kläder och dra på träning, bloggar efter träningen då.

skola i morgon ♡

Hej!

Jag vakande för en stund sen, ska gå och äta frukost nu. Har träning i kväll och efter det så ska jag duscha och fixa lite saker inför i morgon. ♥

min mobil är sönder

Hejsan!

Jag vaknade vid 10 typ, vid elva så for vi till badet, eller ja det ligger ju på kampingen. Vi åt lunch där och badade hade i alla fall super roligt, sen så for vi hem och sen efter en stund så for vi igen till badet och badade tills dom stängde.


Min mobil har gått sönder eller ja laddnings kabben är sönder och så är den sönder när man ska stoppa i laddaren i mobilen så har ingen telefon", eller jo använder mammas så bloggar från den nu.

Det kostar 500 kr att laga den :(, ska gå och se en film nu och i morgon åker jag hem vid 2 & 3 typ, och på måndag börjar jag skolan det kommer bli så roligt. :)









Bad i morgon

Hejsan!
Jag är nu på kampingen vi kom hit vid kvart i 6, har inte gjort så mycket.
Ätit godis osv i morgon så ska vi fara på inomhusbadet efter lunch så ja, bloggar mer i morgon.
 
 
Ni får 2 bilder hur badet ser ut.
 
 
 
 
 

Victoria cecret

Hej!
I dag vid kvart i 10 så for jag till stan kolla lite sen så gick jag till parelle och köpte en Victoria cecret body splash för dom hade fått sånna så köpte en, den jag köpte hette strawberries och champagne jag var där i en timma och ja, hade så jävla svårt att välja vilken jag skulle ta för kunde bara köpa en för skulle köpa en åt min kompis sen så for jag på kalas då fick hon den men nu så ska jag till Piteå och kampa.


Jc och kappahl

Hejsan!
Jag och eve for ju med bussen tid som gick klockan halv 2 när vi kom fram till stan så gick vi på lite olika affärer köpte två saker, ett par byxor från hm dom kostade 199 fast hade nån kupong så fick dom för 149 typ eller ja, köpte ett linne på jc ochså som kostade 33 kr den var nersänkt från 129 typ sen så for vi hem och sen så for jag till storheden köpte lite gott tills i helgen. Sen for ja hem och spelade fotbolls match. Har pricis duschat och lagt mig i sängen för har sjukt ont i huvudet.


Stan med eve

Hejsan!
Jag vaknade halv 9 i dag steg upp vid 9 och såg på sommarlovs morgon sen satt jag mig vid darton och kollade lite yt videos, ska i alla fall på stan nu med Evelina, bussen går halv 2 :)
 
 
Sen senare i kväll så har jag fotbollsmatch mot gammelstan igen.
Jag till vänster Julia i mitten och Evelina till höger
 

Bastu

Hejsan!
I går så sov jag ju hos matilda vi badade bastu pratade hoppat studsmatta sett film osv.
Det var super kul. :)
Vi la oss typ 1 och så vakna jag halv 11 och matilda 10.
Men sen vid 2 tror jag att det var då for vi hem och sen efter det så for vi till flytbryggan och badade med Kim och isak det var sjukt kallt fast badade lite i alla fall, sen så for vi hem och jag for på fotbollsträning har prcis duschat.
 
 

Sova

Hej!


Jag ska fara till Matilda nu och sova över så bloggar senare i kväll eller i morgon.


Pizza

Hej!
Jag vakande kring 11 ska äta lunch nu och sen filma in en video eller två videos.


Matilda

Hejsan!
Matilda kom till mig vid 12 tror jag det var eller jag vet inte riktigt. Vi åt lunch och sen så for vi till flyttbryggan och badade hoppade solade och hade det bara mysigt vi var där säkert 2 timmar, sen for vi hem och åt middag där vi 5 sen så for vi till dollarstore och candy Corner köpte lite grejer till skolan lite godis osv, sen så for vi hem och sen vi 7 så for Matilda hem och jag for på fotbollsträning.


Mum

Hejsan!
Jag vakande halv 11 i dag, i natt så har jag gått i sömmnen berättade mamma i dag när jag vaknade hahha.
Jag hade gått till altandörren och så öppnade jag den och då gick larmet hahah så det pep i hela huset jag skulle typ hämta en filt i tvättstugan asså å, Jah har aldrig gått i sömmnen förut.
 
Men Matild är på väg till mig nu, vi får väll se vad vi hittar på<3
I love you <3
 

Tvättkorg osv

Hej!
Kom hem för en stund sen åt pricis middag. Jag har köpt en tvättkorg en sak åt darton, chocklad, godis, en ram och en spegel


Candy world

Hejsan!
Vi är på väg hem nu, vi har varit på Ikea candy world köpte lite godis osv. Jag har köpt 4 grejer, inte alls mycket men Aja.


Nu Ikea

Hej!
Vi var och åt på Max och nu ska vi till Ikea


Ikea snart då

Hej!
Vakande vid halv 10, har hunnit äta frukost klätt på mig och sett sommarlovs morgon en liten stund.


Snart så åker vi till Ikea, vi ska äta i Haparanda nån stans, vi hinner typ inte bada nånting i Kalix för det blir så stressigt.


Ikea i morgon

Hej!
Kring 6 så kom dom, vi har ätit vatten Melon jordgubbar, och godis chips grillat marsmellos och sett nån film, vi ser Pippi nu jao :D


Dom ska sova över hos oss i natt och i morgon så åker vi till Ikea på morgonen och så ska vi bada på något bad i Kalix typ vi får se, jag ska köpa en tvättkorg i alla fall sen får jag se va jag köper.


Röda prickar i ansiktet

Hejsan!
Jag kom hem halv 5 tror jag.
Har badat dykit stått på händer och allt, älskar att bada.
Ska äta middag på en stund och sen ska det komma några och hälsa på oss ni får i alla fall bilder från i dag när jag var i råneå och badade. :)
 
 
 
 
Har fått skit mycket små röda prickar i ansiktet vid kinderna fick det på torsdag morgon, och i går var vi till en läkare och kollade upp det och hon sa att jag hade fått nån allergi, att jag inte tål en fondation som jag använde kvällen innan detta hände, så ja. får inte heller använda smink under hela helgen och nästa vecka typ.
 
 Glass <3
 
 
 
 
 
 
 

Mot råneå

Hej!
Jag ska och bada nu.


Min favorit låt nu.

https://www.youtube.com/watch?v=xHRkHFxD-xY

Om helgen

Hejsan!
Vi for till umeå på söndagen när vi kom fram dit så gjorde vi inte så mycket vi har i alla fall badat badtunna super mycket, badat i 36 grader fy vad det är varmt då.
 
Ätit massor av gott hoppat studsmatta sett mycket filmer och så har man hålt på spy av att föreldrarna ätit suströming (stav), jag hatar det usch. 
 
 
vi har varit på någon djurpark och kollat på djur, matat kameler hållt i ett marsvin som vi fick döpa, vi döpte det till kiwi.
 
vi har gjort mer fast kommer inte i håg.
 
 
 
Det är deras stuga.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ni får det i morgon

Hejsan!
Har pricis kommit ut från duschen och ska snart äta varma mackor sen ska jag se film med familjen så ni får allt i morgon, okej?

Ajha kyss :*


Borta bra men hemma bäst. 👍😂

Hejsan!
Jag är snart hemma, kommer bli så skönt att få sova i sin egna säng och bara komma Hem till Luleå.
Vi for från Umeå 20 i 12 så åt vi på Max i Skellefteå. Men när jag kommer hem så ska jag byta om och fara på fotbollsmatch mot gammelstan klockan halv 6. Så jag bloggar senare i kväll då. ;)


Hej!

Hej!
Jag är i vinden nu och handlar så har internet, vi kommer hem på torsdag eller onsdag så ni vet. Kan inte blogga nå mer för ska till stugan nu igen.


Mot Umeå då.

Hej!
Jag är på väg till Umeå, kommer dock inte kunna blogga men kommer hem på onsdag kväll,tar med kameran så ni får alla bilder på onsdag kväll. Vi ska stanna och äta i Skellefteå.


Match och sen hem och duscha

Hejsan!
Vi spelade ju matchen mot finnarna och ja, kom hem vid 9.
Packade lite och såg på tv och år lunch.
Snart ska vi åka på sista matchen som börjar 10 över 12, sen ska jag hem och duscha och sen så ska vi till umeå direkt.
 
 
Gott <3
 

Kina mat

Hej!
Vaknade vid halv elva i dag, gick ut och solade en stund hade vattenkrig och sånt, hoppade studsmatta.
Sen vid 4 så for vi till storheden och handla lite och sånt, sen så for vi till gammelstan för jag hade ju match vi spelade mot gammelstan fast vi förlorade med 1-0.
For hem och dushade och åt kina mat, ska packa nu till umeå för vi far dit i morgon efter vi har spelat matcherna.
Vi har en klockan åtta mot nått finsk lag och en vid 12 ungefär tror jag.
 
 
 
Det här är värdelns bästa parfym, den luktar så himmla gott. Den kostar bara 40 kr på hm <3
 
 

Så sjukt läskigt.

Hejsan!
Jag och Matilda å Julia sov ju i husvagnen och åt gott, vi pratade rätt mycket men det behövdes, skrattade hur mycket som hälst gud vad kul det var.
Sen klockan kvart över 3 på natten så började de låta utanför vi blev så jävla rädda och ringde Mamma och hon sa att det inte var nånting, men sen så ringde vi igen osv till slut så gick vi in och sov, vi fick sova i Mammas och pappas säng, sovde super gott i alla fall. Asså ni fattar inte hur rädda vi var vi satt i sängen helt tysta, vi vågade knappt röra oss.
Men vi inbilade säkert oss bara tror jag men det lätt som någon pratade men man hörde inte vad den sa.
Vi sommnade vid 4 i alla fall.
 
 
Sen så vaknade vi 10 av min mamma kom och väkte oss för jag skulle spela match mot Lira klovkan 10 över 12 osv, vi förlorade dock men jag gjorde i alla fall mål, stolt som FAN! :D
 
Sen så åkte vi hem, jag duschade vi åt lunch där kring 2 sen så gjorde vi inte så mycket.
For på match i gen vid 7.
 
 
 
Nu kommer bilder från i går 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kampar<333

Hejsan!
I  dag så for jag och Matilda till storheden åt mjukglass gick på affärer och hade as kul köpte en parfym men ni får bild i morgon.<3
Vi är i husvagnen jag Julia och Matilda, vi har doppat jordgubbar och honungsmelon i smält chocklad ätit massor av gott skrattat och allt.
Vi ska se en film nu så bloggar i morgon med alla bilder <3
 
 
 
 
 
 
 

storheden.

Hejsan!
Jag ska til storheden nu och kolla lite, bloggar senare <3
Jag älskar er <3