Sommar värmen har kommit, kan man säga

Hej svejs lingon svejs.
Efter skolan så drog jag och Jasmine till stranden och badade med några andra också, Kim puttade i mig i vattnet så ja, hoppade också från bryggan med kompisar, åt masa gott där. Klockan 20 över 4 drog jag hem för skulle på Fotbolls match mot giff (gammelstan) det blev 2-2 alltså lika. Det var cirka 25-26 grader när vi spelade så alla i mitt lag drack as mycket vatten, Hällde även vatten över mig.


Om dagen

Tjenis penis!
Efter skolan så for jag hem och åt, sen vid 3 for jag till Jasmine vi for till stranden och solade och badade, sen så kom Kim och vi var med han och ja. Sen for jag och Jasmine på träningen det var hur varmt som helst på träningen, vissa i mitt lag fick hälla vatten på mig och det gjorde dom så blev super blöt. Sen vi 8 så for jag och Kim och Jasmine till stranden och badade kom hem 9.


Måste verkligen göras om..<3

Hej!
I dag efter skolan var jag med marie kim julia matilda olle vi for till tuna stranden och badade.
 
Sen vid fyra så drog jag matti och några andra till någon avslutining som våra syskon  hade på dagiset/skolan som slutade klockan 6, efter det så for jag och mum (Matilda) till tuna strand igen och badade, å seriöst vi badade i 15 minuter det var hur varmt osm helst i vattnet vi lekte i alla fall och hade super kul, måste göras om gulliga mum. <3:*
Söt dad och mum är <3 dad (Mikaela) mum (Matilda)
dad och mum <3
Du ska veta att du är den bästa jag nånsin träffat mum, jag skulle inte kunna leva utan dig, du är min andra halva, du är så jävla underbar <3:*
Blev lite fail men skit samma <3
Hopp hopp <3
 

Basket avslutning

Hej!
Efter skolan så var jag med Kim Geis Marie Isak och ja, vid halv 5 for jag på basket avslutning som slutade kvart i 8. Vi åt pizza och såg film åt massa gott hoppade studsmatta spelade basket och hade super kul med laget. I morgon är jag med Marie och vid 4 så skulle jag på någon avslutning på min lilla syster dagis så jag får se om Marie följer dit och ja


Mm

Hej!
Jag har ju varit i Piteå i helgen badade även på inomhus badet, det var en kille som frågade mig om jag var Norsk då svararade jag nej då frågade han Äru svensk då svarade jag ja då sa han Nice hahha.


Kampa Piteå

Hej!
Jag ska och kampa i Piteå nu så ja, jag kommer typ inte kunna blogga först på söndag för jag har inget internet på mobilen har använt upp allt denna månad så.


Mascara borste i äga Nice


Förlorade men ja

Hej!
Vi förlorade mot gammelstad, men jag ska säga att vi kämpade så HIMMla denna match, vi hade så otur att skotten gick in i målet dom där gångerna


..

Hej!
I dag så hade vi bad på skolan som var super roligt, kom nyss hem från tunavallen och jag har varit med några av mina vänner hahha. Men min match börjar kvart i 7 fast vi ska samlas kvart över 6 så bloggar senare.


Vatten ballonger

Hejsan!

Jag for tll matilda efter maten där hoppade vi studsmatta med vatten ballonger och blev blöta, kim tappade också en vatten balong inne han är smart han :*
Sen så for vi till Tunavallen där var vi med Amanda och Alicia vi tog måsen (stav) och benjamins skor och boll, sen kom moa och ketam och då var vi med dom tränade cheerleding och ja, sen så for Matilda då gick jag Ketam och Moa till tunaskolan och gungade och hade kul, i morgon så har jag fotbolls match mot gammelstad så vi får se hur det går.



















Ni är så söta mina sötnosar <3:*

OMG

Hej!
I dag så tog vi ju sprutan och den gjorde så jävla ont, grinade as mycket, Skrek också haha men den gjorde för jävla ont i alla fall. Efter skolan så for jag Matti hem till mig åt Melis och ja sen for vi till ok och yes sen till hon, jag kom nyss hem jag ska äta och sen far jag till henne igen.
En bild från idag


Första doppet.

Hej!
Skolan i dag var rätt chill, det kom en för fattare till våran skola och pratade om mycket roliga saker, man skrattade jätte mycket, men till lunch i dag så var det svin äcklig mat. Efter skolan så drog jag till efter plugget där grillade vi åt massa gott, spelade klubb och vann mot killarna. Efter ett tag så for jag Isak Hussein Marie Matilda Kim Olle Simon till stranden på tuna och badade solade och hade svin roligt, det var mitt första dopp i år i alla fall. Vid halv 6 for jag hem och åt och sen så for jag till Matti där hoppade vi studsmatta sen for vi till tunavallen, sen gick vi till tunaskolan och sköter smurf med Filippa och ketam.


Om min helg

Hej!
Nu ska jag berätta om min helg.
20 över 4 på fredagen så åkte vi till Umeå, åt på max i skellefteå också kom vid halv 8 till umeå, när jag kom fram så gjorde jag itne så mycket hoppade studsmatta åt godis chips spelade sims och sånt.
Sen på lördagen så vaknade vi halv 10 och då skulle vi på ko utt slää, det började klockan 12 fast vi for 20 i 11 när vi kom dit så var det så äcklig lukt, det fannsa loppis ponu ridning tipsrunda, på den bondens gård så gjorde man hemma gjord glass, den glassen var super god. Sen klockan 12 så började ko ut släpet, först släppte dom ut kossorna som var vilda och sprang runt, sen kalvarna och den var en vit kalv som var helt otrolig galen, det var så att det fanns trådar så inte kossorna och kalvarna skulle kunna komma över till publiken och vattnen som låg neråt mot älven. Klaven sprang då in i dom där trådarna, det ska igentligen vara ström på dom där trådarna så inte kossorna kan smita fast dom slog aldrig på det eftfersom det fanns mycket barn runt om kring det.
Kalven sprang ner i vattnet och for i vägen med vattnet, det var dock strömt där och alla trode det var sköt för kalven att den skulle drunkna, alla sprang över bron där kalven hade nästan gått i land, den klarade sig och allt blev bra igen. Vi åkte hem sen vid 3 tror jag, när vi kom hem så hoppade vi studsmatta hade vattenkrig åt massa gott det var super super varmt ute, jag brände mig på axlarna och det sviner som bara den nu.
På söndagen så gjorde vi typ samma hoppade studsmatta hade vattenkrig kan man säga åt massa gott och hade bara allmänt kul. Det var 26 grader varmt i skuggan och 37 grader varmt i solen på söndagen.
Vi for fem kom hem vid 9 i luleå.
 
 
 
 
 
 
 

Bilder och sånt i morgon

Hej!
Jag kom efter 9, jag kommer blogga i morgon vad jag har gjort i helgen, för jag ska packa upp mina saker fortsätta och så är jag lite trött så ni får bilder och allt i morgon


Kommer inte kunna

Hej!
Jag kommer inte kunna blogga nå i helgen, eftersom vi ska vara i en stuga som inte ligger i Umeå 6 mil utanför umeå


Max

Hejsan!
Jag är nu i Skellefteå på Max ska äta frisco yeeh gööt det här inlägget skulle kommit upp 5

https://cdn2.cdnme.se/3230035/7-3/pic_51965d8ee087c3415dd6daf9.jpg" class="image">


Ritat i phones

Hej!
På morgon så hade vid engelska i 50 minuter, och då fick vi bullar yeeh, sen så hade vi svenska och no jag ritade 7 i phones till några i min klass för dom ville ha, ritade av Min mobil. Jag bloggar när vi är på väg till Umeå


Förlorade

Hej!
Jag spelade första matchern i dag med fotbollslaget vi förlorade med 1-0 men Aja, i morgon åker jag till Umeå tagga tagga tagga eller min familj ska ju också dit men ja..


No, ritar flagga


Hatar

Hej!
Jag for ju och klippte mig och det blev så himla jävla fucking fult, hatar hon som klippte mig usch fy fan. Men efter de så var jag med massa på tunavallen och ja hade kul men ska gå och se en film nu.


Facebook grej

 
Adam krohn: Snäll? känner inte
Alice öhman thoren: säkert snäll söt, bra på basket. 
Maja kerttu: Snäll bäst underbar rolig söt gullig en bästis, en jag kan lita på bra på dansa :D<3:*
Geis gholami: snäll ser bra ut, en jag vill lära känna bättre, rolig bra på fotboll :)
Johanna bange: ser bra ut söt säkert snäll <3
Matilda rundqvist: söt säkert snäll en jag vill lära känna bättre <3:)
Niklas rova: känner inte
Alex nilsson: Känner inte :)
Teo wik: känner inte :P
Isak edman: Snäll rolig cool bstis grym bra på fotboll kort :)

Klippa mig :(

Hej!
Jag ska fara och klippa mig i dag vid 5, kommer säkert se ut som ja vet fan inte som vad men i alla fall, jag kanske lägger ut bild om jag blir nöjd. :) 

No lektion

Hej!
Jag har no lektion nu och jobbar med Julia och eve om Norden lyssnar på musik också chill ;)


Rätt så chill dag

Hej!
Jag kan börja och säga att dagen har vari rätt så chill, på morgon så hade vi idrott ute, sen i slutet så spelade vi match mot 5b jag går i 5a vi spelade alltså fotboll och vann med 6-0 vi ägde :D
Men sen så efter idrotten så var vi några som var i idrotts hallen och hade de bra haha. I dag så skulle vi ha musik med en vikarie fast han kom aldrig så alla drog hem men jag Anna Hussein Isak stannade för vi skulle vänta på några i andra klasen men sen så kom våran vikarie lärare så vi hade en liten egen musik lektion jag Hussein Isak Anna vi sjöng och hade super kul.
Sen efter skolan så var jag me Isak Kim Simon yes men jag ska gå och se någon film nu så hejdå.


Super bra helg

Hej!
I går så sov jag ju hos jasmine vi åt massa gott gjorde smoothie med björnbär hallon fil och jordgubbar den blev as god :)
Vi såg wallander vi satt och snackade om  mycket. Vi somnade typ kvart i 1.
Vi vaknade 10 i 11 , jag kollade ut och såg att det var sol vi gick typ direkt ut på balkongen (stav) det var hur varmt som helst vi fixade oss och drog till tunavallen där var vi med massa orkar inte rabbla upp alla.
Sen efter en stund drog jag och Jasmine till skokanonen för Jasmine skulle köpa nya skor efter det så köpte vi glass.
Sen så drog vi till tunavallen igen och ja sen så började min träning, Sen efter träningen så for jag hem och duschade sen så for jag och var med geis kim hussein ja.
 
 
 
Nu kommer bilder från i går och i dag
 
 

 

Sova hos jasmine

Tja!
Jag vaknade 10 ungefär vid elva typ så var jag med Isak och kim, vi for på dollar store å ja sen till ok.
Sen så for vi hem till mig och såg Johan falk och hade super kul, i alla fall ja.
Vi drog till tunavallen sen där var vi med Geis spelade fotboll å ja.
Sen så for vi till donken då kom Jasmine och vi var med hon yesbox, sen så drog vi.
Nu är jag med Jasmine och ska snart gå och packa för ska ju sova över hos henne som kommer bli super kul. <3:)
Två bilder från i går.

fråga http://ask.fm/MikaelaWikstrom

Hej!
Jag har svin tråkigt så ni kan passa på att fråga svarar på allt 
http://ask.fm/MikaelaWikstrom
http://ask.fm/MikaelaWikstrom
http://ask.fm/MikaelaWikstrom
http://ask.fm/MikaelaWikstrom
http://ask.fm/MikaelaWikstrom
http://ask.fm/MikaelaWikstrom
http://ask.fm/MikaelaWikstrom

Grym dag med bra folk

Hejsan!
Jag for på stan med Jasmine vid halv 3 vi gick på affärer jag fick med mig ett par jeans hem och ettt läpp balsam och ett läppglans, ni får bild i morgon på allt.
Vi gick på willis (stav) för vi skulle köpa powerking men då var det åldersgräns så ja, så vi gick till nått annat ställe och köpte de, yesbox. Vi for hem vid 6 då for jag hem och åt, och sen kom Jasmine vi gick till tunavallen och osv sen gick vi hem, satt och pratade om mycket haha, Sen så kom Kim och isak så vi drog till tunavallen igen vi körde rövdunk guld silver brons hahha yes, Jag hade i alla fall en helt grym dag i dag med mycket fint folk. I morgon så ska jag vara med Jasmine vi får se vad vi hittar på, vi hittar ju allatid på någåt kul så ja, jag sover över hos henne i morgon också kommer bli nice <333
 

Stan i dag med jasmine

Hejsan!

Jag vaknade 9 i dag jag gick och såg på tv osv, sen så frågade Jasmine mig om jag vill följa på stan och yes det vile jag så, jag ska till stan vid 2 halv 3 för min pappa måste komma med mina pengar å ja, jag ska köpa ett par nya jeans i alla fall :)
Jag älskar dig, du är helt underbar <3:*

Pinnar som är maskar :)

Hejsan!

Jag vaknade 8 i dag gjorde inte så mycket tills 11 då jag gick ut och cyklade med med Amanda yes. Sen vid 5 halv 6 typ så for jag till Matilda sen for vi till Ok (stav) köpte godis, sen efteråt for vi hem till mig och såg film åt chips åå ja gööta haha:D, Vi såg ted och den är så sjukt roligt, dom är ju åskvänner ;P
Vi snapchata med folk gjorde en dans med mig på någon internet sida och garvade i hjäl oss. <3
Sen vid 9 så följde jag Matilda hem halv vägs när vi cyklade så såg vi så jävla många pinnar på gatan där jag bor, men sen såg vi att det var maskar, sjukt vidrigt var det. 
HAHA DÖR :D Här får ni länken så kan ni se dansen http://fuldans.se/?v=lguqipprrm
Dock gamal gamal bild på mig :P

Bra dag

Hejsan!
I går bloggade jag aldrig men efter skolan så drog jag till efter plugget och var där med mycket fint folk haha men ja, sen så drog vi till tunavallen där var jag med Anna kim marie Matilda isak hussein osvosv.. Spelade fotboll och hade allmänt kul. I dag efter skolan så drog jag och Matilda till någon affär som är bilig vet ej vad den heter menmen vi köpte godis muffins drickor och for till tunavallen och var med Isak Olle Jonathan Marie Wilma vi satt och prata och gjorde kuliga saker haha :P
Sen drog jag och Matilda hem till mig och åt glass osv vi skrattade jätte mycket för matti tycker mitt skratt låter kul hahha ni borde höra de. ;)
sen vid halv 7 så drog jag på fotbollsträning osv.
 
bilder från i går
 
 

Fotbolls träning

Hejsan!
I dag så har jag varit på storheden och stan men inte köpt nåt hahha.
Men kvart över 5 så for jag på fotbolls träning efter träningen så stannade jag på tunavallen och var med isak amanda alicia och hade allmänt kul. :)
Nu ska jag gå och se tv så jao :)
 
älskar dig bästavän <3

Ikea

Hejsan!
Jag var ju på disco i går det var super kul yesbox. Nu så är vi i Kalix och ska till Ikea och Finland jag vet inte riktigt vad jag ska köpa på Ikea det kanske blir en haul beror på hur mycket jag köper typ


Disco

Hejsan!
Jag har ju haft blogg paus så det därför jag inte bloggat så ni vet. Jag ska i alla fall på disco nu med Matilda Simon Isak Kim. Vi ska på Ormbergsskolan det blir Nice.