Northland

Hej!
I dag efter skolan så gick jag och Wilma till dollarstore, sen så vid halv 4 gick jag till träningen, kom hem kvart över 5. Åt middag och hoppade in i duschen för 10 över 6 hämtade vi Wilma, for på Northland, dom vann.
Kom hem för en stund sen ser fångarna på fortet.





Syslöjd

Hejsan!
Skolan gick bra, slutade halv 3, har sett paradise hotel, kollat på tv osv. I morgon så har jag träning klockan 4. 



Träning nu

Ska fara till träningen nu, den är från 6 till halv 8. 


😉🏀

Hejsan!
Skolan gick väldigt snabbt i dag tyckte jag även om vi slutade halv 3, jag for bara hem och åt mellis bytte om osv, sen så mötte jag Wimsi och vi gick till basket träningen, efter
Träningen så gick hem åt, duschade osv. Ser på familjen annorlunda, tycker de är kul att se. 
I morgon är det tisdag :( eller ;) vi får se..



Ska snart sova

Hej! 
I dag så hade jag ju match mot antnäs, förlorade men Aja.
Sen så for jag hem och duschade och åt och sen så for jag till tunahallen i gen och kollade när några spelade, sköt skott osv, sen vid halv 2 så åkte jag till moster, dom hade köpt en till katt som hette Maya, den var så söt ;)
Ligger i sängen nu och ska snart sova.




I går

Hej!
Förlåt att jag aldrig bloggade i går men i alla fall. Hade utvecklingssamtal i går efter skolan, det gick bra sen så for jag och min lilla syster till candy Corner och köpte godis sen vid halv 4 gick jag till träningen. När jag kom hem duschade jag, satt mig vid datorn sen för hade tänkt att redigera videon men gissa vad som hände det stängdes bara ner blir så jävla förbannad, jag vill verkligen lägga ut den men det tar sån fruktansvärd tid att redigera sitter i 2 timmar ungefär.
Men på morgon så hade vi match mot antnäs 00 vi förlorade, sen vid 2 hade vi match mot råneå, och den van vi. I morgon halv 11 så har vi match igen så får inte vara uppe så himla länge.



;)

Hejsan!
Skolan gick bra som vanligt, slutade klockan 2, hade hk innan lunch och vi gjorde raggmunkar så det blev vår lunch medan halva klassen fick äta nå fisk i brockoli (stav) men vid 10 över 3 gick jag till tunahallen, sköt lite skot osv. Sen vid 4 började träningen och hållde på fram till halv 6. Har duschat och hunnit gjort smoothie ska gå och se tv nu.






Onsdag

Hej!
I skolan så hade jag svenska, idrott, syslöjd och engelska. Slutade halv 3, såg paradise hotel när jag kom hem, sen så for jag och handlade kom hem vid kvart i sju. Ska gå och se tv nu, snart är det fredag, veckan går ju hur fort som helst.



Kramensdag

Hej!
I dag så var det faktiskt kramensdag för er som inte visste det, hehe:P
Men skolan gick snabbt, hade riktigt kul som vanligt.
Slutade klockan 14:30
När jag kom hem åt jag mellis och sen satt jag mig vid datorn och såg paradise hotel, vid kvart över 5 gick jag till träningen, kom hem 10 i 8. Har duschat och flättat håret och ska gå och äta nå kvällsfika och sen krypa ner, mobilen håller jag på med i timmar när jag ligger i sängen, det är nått jag måste sluta med. Hehehhehehehe. :D
 
 
Hoppas ni haft en super bra Tisdag, själv var min suverän. :D<3333
 
 
Här får ni en ful bild på mig :D
 
 
 

Måndag

Hejsan!
Skolan rullade på som vanligt, slutade halv 3 for hem snabbt och åt sen for jag till tunahallen, 4 började träningen.
När jag kom hem så duschade jag och nu så sitter jag vid datorn. 
Längtar super mycket tills i morgon :D
 

Sovde över hos wilma

Hej!
I går så hade jag match mot Gladan, sen så efter matchen så for jag pappa och hämta maxmat och for hem och åt, sen duschade jag och vid 3 for jag till wilma, hade kul sen häm till mig för att hämta kläder och sånt för skulle sova hos hon sen for vi till konsum och köpte godis osv, sen på kvällen så var vi med julia och hade super kul. Vakande vid 9 att wilma väckte mig för vi hade tänkt att åka slalom men det gick ju inte för det var 29 minus, usch vad kallt. i stället så for vi hem till mid vid 12 spelade mario osv.
Men har duschat och ska snart lägga mig är sjukt trött. tagga skola i morgon :*
 
 
 
Hahha gamal bild :P
 
 

Sur

Hej!
Hållde på redigera en video som jag har hållt på med i 2 timmar och gissa vad som händer?, jo hela programmet stängs ner fy vad arg jag blir nu så kommer jag inte sätta mig vid datorn och redigera jag gör det i morgon någon gång om jag har tid och ork.



Några bilder från i sommras

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I morgon är det Fredag :D

Hej!
Denne vecka har gått skit fort, det känns som ondag i dag vet inte vrf haha.
Men slutade 20 i 1 när jag kom hem så såg jag paradise hotel, gick till tunahallen vid kvart över 3, körde lite fotboll och basket där med några innan träningen började. Mamma och amanda kom och mötte mig sen när jag kom hem hoppade jag in i duschen, har flättat håret.
Ska gå och se på tv, på lördag har vi en match mot Glada, spännande :D
gammal bild:P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Matilda

Hej!
I dag på hemkunskapen bakade vi chocklad muffins, blev super gott. Efter skolan kom Matilda till mig vi gjorde en video som jag ska redigera när jag orkar haha, men sen såg vi pH, sen vid 6 for vi till henne osv, kom hem för en stund sen.




Tisdag

Hej!
Gud vad jag var trött i dag när jag vakande ville verkligen sova mer, men tog mig upp tillslut. Skolan gick bra, hade matte,svenska, idrott och musik. Slutade halv 3, när jag kom hem så såg jag paradise  hotel, heja Samir <3
Men vid 20 över 5 så for vi till tunahallen för det var föräldra möte så jag och Wilma försökte lära Amanda att skjuta på korgen hon lyckades en gång HAHAH:)
Men sen vid 6 började träningen, pappa hämtade mig efter träning, hoppade in i duschen direkt och sen så hade mamma gjort varma mackor, 👌👍
Ser på tv nu, i kväll ska jag lägga mig i tid vilket jag inte gjorde i går haha:)



Två nya vs

Hej!
Jag och mamma for till stan kring halv 10 för skulle till tandläkaren, det gick super bra.
Men han springa in på parelle där dom säljer victoria secret, köpte forever pink och Moonligt dream.
Slutade halv 3 då for jag hem och åt och sen i väg till tuna hallen för 4 började träningen kom hem vid halv 6. duschade då har inte gjort så mycket sen dess.
 
 
 
 
 
 

Söndag

Hej!
Bloggade inte i går men hade två matcher vi van en och förlorade mot 00:orna.
 
Men i morgon så börjar ju skolan så det blir nice, hade match på morgonen mot gammelstad vi van.
 

Fredag

Hej!
Skolan gick bra, hade riktigt skoj. Vid halv 4 gick jag till träningen och sen så började träningen kom hem kvart över 5 då duschade jag, satt mig vid datorn  kollade runt på youtube osv, åt sen och så har jag sett på tv i morgon har jag två matcher en kvart över 10 och en klockan 4 så måste upp kring 8, vi hörs i Morn.







Rubrik

Hej! 
I dag så slutade jag 20 i 1, när jag kom hem så såg jag paradise hotel, snapchata med några. Har även varit på storheden och handlat, behövde verkligen tuggumin är beroende av det haha, Gud vad skönt med fredag i morgon, far på basket träning 4 i morgon så kul att få träna nu för vi hade inte träning på lovet. Ser på tv nu. 


Tv

Hej!
Skolan gick supér bra i dag hade hk idrott matte och svenska, slutade kvart över 2 när jag kom hem så såg jag tv satt vid datorn lite, men nu så ser jag på tv.



Skola i morgon

Hej!
I dag så har jag varit med Wilma, vi har haft super kul vid halv 6 så åkte vi till gammelstad för vi skumme bada kom hem vid 10 över 8 har packat väskan till i morgon, har hk direkt på morgonen.
Ser på tv men ska sova på ett tag så jag orkar upp. 


Dålig uppdatering

Hej!
Förlåt för dålig uppdatering, lovar för bättre 



Buss hem

Hej! Är på väg hem nu från Umeå,
Orkar inte skriva vad jag gjort varje dag men har bowlat och badat, varit på stan och gott på bio.