Mums

Hej!
I går efter skolan så var jag me Matilda vi gjorde en video sen så drog vi till dollarstore och köpte godis och så såg vi idol och när dom ropade upp kevins namn så skrek jag Gud hahha, men jag är så glad att Kevin gick vidare.
Hon for hem typ kvart i 11.
I dag så vakande jag 8 vi spelade match mot Överkalix förlorade me 5 poäng dom hade två killar i sitt lag och alla var typ 99 så det är ju lite....
Men sen vid 4 så hade jag match igen mot gladan och vi vann, for hem och duschade och sen så for vi iväg till några vi kände för hon hade fyllt år, åt massa gott. Kom hem vid kvart i 10. Ska sova nu för i morgon så har jag match igen.




Två matcher i morgon

Hej!
Jag var med Matilda i dag men jag bloggar mer i morgon för ska sova nu för har två matcher. Så bloggar i morgon 



Bloggade ej i går

Hejsan!
Bloggade aldrig i går men pluggade Engelska hela kvällen så hade inte tid, men skolan gick super bra i dag vi hade hk och då skulle vi göra spagetti och köttfärssås och det blev gott.
Kom hem halv 3 och 5 i 3 gick jag och mötte wilma och vi fort till sportis, sen började träningen och kom hem 10 i 6 duschade då och nu så gör jag inte så mycket.
I morgon ska jag va med Matilda och vi ska mest troligt göra en video så det blir ju kul.
 
 
 
 

Musik och musik igen

Hej!
I dag på skolan så har vi haft två musik pass för vi tränade lucian som jag längtar till super mycket.
Slutade kring halv 3 när jag kom hem så såg jag lite paradise hotel och kollade yt, sen vid kvart över 5 så for jag till träningen och kom hem vid kvart i 8 då duschade jag och nu så ska jag göra läxan som jag verkligen inte gillar.


Lång dag

Tjenna!
Skolan gick snabbt och bra, vi hade i Drott, no, engelska och svenska.
Vi slutade halv 3 typ.
När jag kom hem så böt jag om och åt sen så for jag till tunahallen och spelade basket, när jag kom hem så duschade och nu gör jag inte så mycket.
I kväll så är det tonårsbossen , ensam mamma söker och paradise hotel så det gillar jag.
;)

Tv

Hejsan!
I morgon är det skola den här helgen har gått fort,  i dag har jag inte gjort så mycket spelat FIFA osv, har hunnit duscha och nu ligger jag i aocan och ser på film. Hoppas ni får en bra söndags kväll.



Längtar

Hej!
I går vid 7 så kom Jasmine till mig vi såg i dol och kollade lite på paradise hotel, vi gjorde smoothie och hade super kul. Hon Sovde hos mig vi somna kring 1 vakande kvart över 11 typ, hon for vi 2 elle vet inte.
Nu så är jag hos några vi känner.







Super

Hejsan!
Dagen i dag har varit super bra!
I morgon är det fredag så det är ju Nice.




Lunch

Lunch nu :)



Torsdag

God morgon!
Ska snart börja gå mot skolan, slutar 20 över 2.




Ni har väll inte missat..

Ni har väll inte missat min senaste video, i sånna fall kan du se den nu.
Ni får ha en trevlig onsdags kväll se ses vi :)
 
 
 

Kladdkakka

Hejsan!
Skolan i dag var super kul hade i drott, och så hade jag matte prov.
Men efter skolan så for jag och Wilma hem till mig och då började vi baka bi bakade kladdkakka och den blev så himmla god, sen så spela vi lite wii och ja.
Hon for hem vid 5 och då for jag och pappa å Amanda och handlade köpte lite tuggumin och sånt som jag måste ha i min väska, jag är så beroende av tuggumin typ måste tugga på det 24/7 nej men haha.
Kom hem vid 10 över 6 och då gjorde jag och Amanda smoothie det blev bra de.
Ska snart gå och tvätta bort sminket och sen se tv, i morgon så måste jag skynda mig hem och sen ska jag i väg direkt.
 
 
 
 
 
 
 

Onsdagens outfit


Tröja: ginatricot
Byxor: Kappahl



Efter skolan

God morgon!
I dag efter skolan så följer Wilma mig hem och vi ska baka så det blir kul, ska snart börja gå mot skolan och i dag är det kallt så då måste man klä säg, ni får ha en bra onsdag ;)



Fotboll

Hejsan!
Skolan gick snabbt i dag vi hade musik, matte, so och så hade jag elevensval och då har jag idrott och det var super kul på i drotten vi fick göra vad vi ville jag och Wilma hängde i ringar osv.
Vid 10 över 5 så for jag till tunahallen och träningen började vi 6 kom hem vid 10 i åtta.
Duschade när jag kom hem  och ska snart se Sverige mot Portugal i fotboll.
I morgon så har jag sovmorgon.





Måndag

Hejsan!
Skolan gick bra, slutade 20 över 2 vid halv 4 så for jag till träningen kom hem vid halv 6 och när jag kom hem så duschade jag och å sen så for vi till moster, myste med 6 goa kattungar, dom är så HIMMLA söt!






Bra söndag

Hej!
Vakande 9 så fick skynda mig men jag hann till matchen vi vann typ med 30 poäng så det är ju kul, for hem och duschade och sen så for jag pappa och Amanda och åt på Max, jag blev så HIMMLA mätt åt en hel Frisco ;)
Men sen så for vi till stan för jag skulle köpa en Victoria Secret och det gjorde jag.
Sen så hämtade vi mamma och vi for till storheden och kollade sen vid kvart över 7 så kom Matilda och Marie till mig vi gjorde en video sen kom Isak och Kim så vi var med dom osvosv. Dom for hem för typ 20 min men i morgon så är det skola så det blir ju kul. ;)







Lördag

Hejsan!
På morgon så spelade jag match och vi vann efter förlängning.
Jag for hem och åt, duschade och sen så for jag tillbak till tunahallen för skulle stå och sälja fika kom hem vid 10 i 4 och då åt jag och sen gick jag till Matilda vi åt tårta och hade super kul. ;)
Kom hem vid kvart över 11, ser tv nu och i morgon har jag också match så ska upp 8.



Fredag :)

Hejsan!
Den här dagen har varit så himla bra.
Vi såg film på skolan och så hände det roliga saker, men efter skolan så for jag och handlade med familjen och vid 7 kom Julia till mig vi såg i dol, sedan så såg vi portugal mot sverige åå gud vad Ronaldo var snygg seriöst hahhaha.
Men portugal vann så det var ju bra :)
Jag och julia har haft så sjukt roligt vi har skrattat en hel del.
Men i morgon blir det upp tidigt för att spela match och under dagen kanske jag drar in till stan och köper en victoria secret om dom nu finns kvar, får se.
Men ska snart lägga mig och försöka sova för match i morgon :)
 
 
 
 
Loveu :*

Snart fredag

Hej!
I morgon är det fredag och vi ska se film på skolan, men i dag så hade jag hemkunskap och det var ju kul slutade kvart över 2, for och spelade basket typ 3 pappa kom och hämtade mig och när jag kom hem så duschade jag och nu ser jag på tv ;)



Drar till tunahallen nu




Onsdag

Hejsan!
Gick till skolan 10 över 10 och halv 11 började idrotten hade svenska och matte efter lunch, slutade halv 3 när jag kom hem så gjorde jag int så mycket, spelade FIFA sen så for jag och pappa å Amanda till Ica kvantum och handlade lite, när jag kom hem så gjorde jag fruktsallad så vi åt det.
I morgon är det torsdag, den här veckan har gått så fort men det äe ju därför skolan är bäst.






Bild på skorna

Hej!
Skolan gick fort jag och Hilda hade så mycket och bra om, som vanligt
Vi hade musik, och på musiken så ska vi börja med lucia snart för i år är det bara 6or.
Jag slutade halv 3, Vid halv 6 så for jag till tunahallen för hade basketräning, när jag kom  hem så duschade jag och nu ser jag på tv, i morgon börjar jag halv 11.





Nya basket skor.

Hejsan!
Skolan gick super snabbt, slutade kring halv 3 och när jag kom hem så åt jag och drog på baskten.
Efter basket träningen så hämtade papap mig och vi for till stan och kollade på basket skor för mina har blivit för småa.
Men sen så åtke vi till storheden och där hittade jag ett par några ni får bild på dom nån annan dag.
Men när jag kom hem så duschade jag och ska snart se tonårsbossen, så sjukt bra.
 
Bild sen i sommras.
 

Farsdag

Hej!
I dag vid 1 typ så åkte vi till Boden hälsade på farmor och farfar, fikade och sånt.
Sen så for vi och åt på Max och sedan åkte vi mot råneå för hade en basket match klockan halv 5, det blev 11-76 vi vann när jag kom hem så duschade jag och så fikade vi för det är fars dag och om du ser det här pappa så grattis, du är bäst <3
Jag ser på film nu och i morgon är det skola. :D



Kattungar

Hej!
Jag och Jasmine la oss kring 20 i 1 och vakande halv 8, vi skjutsade hem hon kring 9 och sen så for vi mot antnäs för skulle spela matcher. Men vi hann fara en sväng till moster och hälsa på och dom har ju 6 kattungar super söta fick mata dom också.
Har duschat i kväll och i morgon så har jag en match i råneå.








Dom är hur söta som helst, önskade att jag hade en. ;) dom har 6 kattungar men fotade inte alla.


Fredag

Hej!
Skoldagen gick super bra idag, vi hade so och så såg vi på någon film, slutade halv 2.
For på träning 10 över 3 och kom hem typ kvart över 5, då duschade jag och sen så åt jag tacos klockan 10 i 9 så kom Jasmine till mig vi såg på i dol och så satt ju vi datorn, nu så ser vi på någon film det blir att hon sover här i natt, och i morgon så ska vi upp tidigt för kvart över 9 ska vi samlas i antnäs för har basket match. 




Snart fredag

Tjenna!
Den här veckan har gått så HIMMLA fort det är redan fredag i morgon. 
Men i dag så hade vi hemkunskap för första gången och det var jätte roligt slutade 20 över 2 sen vid 10 över 3 så for jag till tunahallen och min träning började 4 till halv 6 fick skjus hem så det var bra har duschat och tvättat bort sminket och sånt och ska gå se på tv och äta varma mackor, hejdå ;)



Snö

Hejsan!
Vaknade vid halv 9 och då gick jag upp, vid 10 över 10 gick jag till skolan.
Det har kommit mer snö nu och det är så himmla kul med snö för snart är det december.
Slutade halv 3 ungefär,har varit en rolig dag på skolan i dag. :)'
 
På nyår så ska vi fara ner till Umeå och fira nyår med Emelie och hedvig i deras stuga, bada badtunna osv :)
 
 
 
 
 
 

Snö

Hej!
När jag vaknade i morse så såg jag att de kommit snö så det var ju kul.
Men i dag i maten så fick vi mjukglass alla skolar i Luleå i alla fall. Men efter skolan så var jag med Wilma, vid 20 i 7 så skjutsade pappa in oss till stan för vi skulle se lf mötta Solna, lf vann såklart :D
Kom hem typ 20 över 9, ligger i sängen nu och ska snart sova för är super trött men i morgon så börjar jag halv 11 så det är ju skönt. (: 







Första dagen efter lovet

Hej!
I går kunde jag typ inte somna för jag längtade så mycket till skolan, men skolan gick bra i dag hade i Drott och de va kul.
Jag kommer börja halv 11 på onsdag i 4 veckor och sen så kommer  jag börja halv 9 i 5 veckor så de blir väll  Nice. 
Jag for till tunahallen 20 i 4 typ kom hem vid 20 i 6 då duschad jag och nu så ligger jag i soffan och ser på tv, och i morgon är det skolan igen, super duper kul :)




Skola i morgon

Hejsan!
Vakande 11 i dag, i dag så har vi inte gjort så mycket dom åkte hem typ halv 1 :( men när dom for hem så for vi till Ica kvantum och då köpte jag ett puder från miyo tror de stavas så, det kostade bara 60 kr så ja.
I morgon börjar skolan, Gud så kul de ska bli med skola i morgon.
Har även hunnit måla naglarna ;)
Jag ska snart äta varma mackor :) 




Bad

Hej!
Vi for ju till nordpoolen och badade, de var super kul, vi åt där också.
Vi for hem vid 20 i 4 typ, då när vi kom hem så började vi och sminka oss för vi skulle gå bus eller godis och vi fick super mycket godis.
Under kvällen så har vi suttit vid darton och sett små filmklipp på youtube, skattat super mycket hahaha :D
Nu så ska vi sova ;)



Nordpoolen

Hej!
Nu är jag på väg till nordpoolen, jag Emelie och Hedvig ska bada, jag vakande kvart i 11 men jag bloggar senare under dagen. 



Stan

I dag vi 10 i 12 så for vi till stan, gick runt och kollade köpte 3 saker ni får bild här nere.
Vi fikade också vet inte riktigt vad klockan var när vi for hem men när vi kom hem gjorde vi fruktsallad och åt de med glass och vaniljvisp, gott var det.
Nu så har jag redigerat en video som jag håller på lägga upp, kolla gärna på den
 
 
 
 
 
Nu får ni några bilder.. <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Halloween

Hej!
Vi somnande typ 3 i går, vakande halv 10 vid kvart i 12 så gick vi till dollarstore och kollade lite, vi har fikat och gjort massa roliga saker i dag. I morgon ska vi fara på stan så de blir ju kul.