Blogg paus

Hej!
Jag ska ha en blogg paus i en eller två veckor så ni vet.


Fotbolls träning.

Hej!
Efter skolan i dag så for jag Matilda Kim Isak till stan gick på Max Gina kicks hm glitter cubus åå osv... Sen vi kvart över hem så for vi hem vi åkte en super rolig buss enligt mig :D for på träning en som
Var halv sju och ja.


Drag mot skolan nu


Blogga

Bloggar i morgon


Nu basket sen fotboll

Hejsan!
Jag drar snart till basketen efter basketen så har jag fotbolls träning så det blir träning och träning hela kvällen tills halv åtta :)
Kort inlägg ja vet.
I morgon fyller min lilla syrra år yee <3

Hon har åkt hem

Hejsan!
Jag for och mötte Marie vid tunavallen vi for och var med Carlos och isak osv sen så drog jag marie hem till mig och fotade och ja ni får bilderna i morgon orkar inte ladda över från kameran.
Saknar dig som fan mum<3 :*

Toppen!

Hej!
I dag så for jag och Julia till stan jag köpte två tröjor yeeh, sen så såg vi yohio (stav) på shopping :)
Julia åkte hem för en stund sen snart ska jag va med marie bloggar senare i kväll :)
Loveu <3 :*

I går hd

Hej!
I går var jag på Hertsödiscot med Marie och Julia vi åkte dit vid 6 var på Ica tills det började. Vi fick lysanband, fick ett blått. Vi dansade och hade skoj, jag bjöd i alla fall upp 2 killar för första gångern. I dag ska jag väll vara med Marie och Julia typ kommer bli Nice:)


Hockey

Hej!
Jag har sett hockey nyss nu ska jag sova bloggar i morgon.


Tunavallen

Hejsan!
När jag kom hem från Matti så gjorde jag läxan så jag int behöver göra den i morgon. Sen vid halv 8 så gick jag till tunavallen där var jag med Marie Isak Tobias Kim Vilmer vi spelade fotboll och ja. <3 nu ska jag dricka lite trocadero och se på tv och sen sova :)


Ersnäs (stav)

Hejsan!
I dag efter skolan så följde jag Matilda hem till sin mamma i ersnäs vet inte om jag stavar rätt.
Vi va rpå darton fotade och hadde kul :)<3
Bilder kommer snart....
I morgon så har jag träning och hinner inte vara med någon. Men på fredag så är jag med Matilda och vi drar mest troligt till discot med marie och isak typ eller vet inte?.
Din nya PROFILBILD nu Matilda <3 :*
Söt mum <333333333333333
 

har punka.

Hej!
Jag har typ fått punka på min cykel eller så är det lite luft vet inte.
Men i dag på skolan sista rasten så körde jag kurra gömma med dunk med några stycken och vi böt jackor så vi lurade dom när vi skulle dunka oss själva så dom säger fel namn till vissa personer.
Sen efter skolan så drog jag till efter plugget med några och hade allmänt kul sen drog jag och matti isak olle och kim, skulle vara med matti fast hon skulle till sin mamma och ja, på fredag så är det hertsö discot jag ska kanske gå.
Nu ska vi snart åka ock kolla på en jacka åt mig och sen ska vi  till dollarstore typ och sen hem och se hockeyn.
Bloggar senare i kväll :)
Isak kim olle jasmine matilda jag :)
 

Träning

Hej!
Kom hem vid 10 över 6 från träningen sen hoppade jag in i duschen och sen dess har jag sett tv ätit suttit vid darton och gjort en grej åt en person.
I morgon efter skolan så far jag till efter plugget och är där och umgås med mina fina vänner kommer bli nice :)
Min nya profilbild på facebook :D

Vad för rubirk?

 Hej!
I bland så är det svårt att komma på rubrik tycker jag.
Men i dag så har jag varit med jasmine vi var ute och fotade cyklade till dollarstore, jag tog fram min cykel i dag det känndes skönt att kunna cykla redan nu.
Sen så for vi till tunavallen där var vi med Carlos Nobel Olle Nilas Soso Marie vi körde fotboll osv.
Sen gick jag och jasmien hem för dom drog jasmine for hem efter en stund då.
Sen vid halv 7 så var jag med Soso karen Marie Olle Nilas Nobel Carlos vi var ute och ja.
I morgon så har jag träning så jag hinner inte vara med kompis då.
 
 
Nu ska ni i alla fall få bilder från helgen :) första och andra  bilden är från i veckan.
 
HAHA :D
Fan vad söta vi var<3
 
Sötnosar :)<3

Bilder från dagen

Hej!
Vet att det har varit usel uppdatering denna vecka jag ska blogga mer ja lovar.
Efter skolan så for vi till willys och köpte godis och sen hämtade vi våran nya bil den var fin yeeh.
Sen så gick jag till Jasmine vi gjorde flygplanet och massa mer, sen gick vi ut och fotade en massa bilder som kommer att komma upp snart.
Snart ska vi till henne och sen till mig igen typ, i morgon slaggar jag hos henne.
 
 

I Umeå

Hej!
På onsdag så åkte jag Emelie och Hedvig hem till Umeå då for vi direkt till stugan vi var ute sen på torsdag så for vi och pimplade jag fick 3 fiskar kände mig så grym, jag dödade dom typ hahha:)
Sen på fredag så åkte vi hem till stan alltså Umeå. Vi gick på stan jag köpte två tröjor från ginatricot och en ögonbrynspenna på hm. Sen när vi kom så får vi och badade vid 6 på medly (stav) vi lekte på en sak dom hade blåst upp vi hoppade också trampolin.
Kom hem vid 9 ungefär. I morgon ska vi till holmsundsbadet kanske där finns det toalettstolen alltså det är en ASS rolig ruschel kana. Måste ändå in på ginatricot och byta en sak.


Nästan inge internet här

Hej!
Har som sagt inge internet så kan inte blogga.


Hände en ASS läskig sak på stan

Hej!
Jag ska berätta en sak som händ i lördags då ja var på stan med Emelie och Hedvig. Vi skulle åka hissen i shopping då fasnade den och vi trök på 2:an igen men den hadde verkligen fastnat så vi fick hålla in en knapp i 10 sekunder då fick vi prata med SOS alarm dom sa att dom skulle få ut oss, men sen kom Emelie på att vi kunde knacka på fönstret för det fanns ett litet fönster där vara man kunde se människorna i shoping så ja knackade då sa hon att man skulle trycka på nödstopp och sen trycka dit vi skulle så vi kom ut men SOS alarm letade typ efter oss för vi hadde ju ringt men vi kom ju ut. Vi var as rädda att vi skulle inte kunna då luft i hissen.


Söndag blev det inge inlägg.

Hejsan! I går så bloggade jag inte jag hann ej. Men i går så gjorde jag och Emelie och Hedvig så mycket vi var på dollar spelade Sims 3 var ute spelade fotboll. I dag så åkte deras föreldrar hem. Så på onsdag så åker jag Emelie och Hedvig buss till Umeå sen så åker jag hem på söndag kommer hem vid tre typ då. Jag kommer åka buss hem och dit med Emelie och Hedvig vi får sitta i en buss 4 timmar det kommer bli jätte kul att åka buss alla tillsammans. I dag så var vi på barnenshus och det fanns NORDIC CAP saker där jag blev as glad. Jag köpte ett läppstift och ett läppglans. I morgon åker vi till gammelstansbadhus och badar efter middagen. Nu får ni en bild det jag köpte på stan i lördags inte så mycket då jag köpte också en tröja från ginatricot.