Mjukglass

Hej!
Skolan gick bra hade so svenska idrott och slöjd slutade halv  3 när jag kom hem så gick jag och la mig för hade huvudvärk. Kunde då inte gå på basketen har priscis duschat och sitter och ser på tv och äter mjukglass. 



Söndag

Hejsan!
I dag så vaknade jag kring 9 for till Boden vid 11 där så hälsade jag på kusiner och sånt var på nån mässa oh ja.
 Varit en bra dag nu är jag på väg hem.

Har behövt radera massor med appar och 990 bilder för ska uppdatera min telefon till iOS 7.




Lördag

Hejsan!
I dag så vaknade jag kring halv 10 låg i sängen ett tag gick upp och fixade mig och sen så åt jag Tacos, Sen så for jag till stan och kollade på ett par skor. hittade ett par som ni får bild på i morgon för ja. Men efter stan så for jag till storheden och där var jag med Matilda och Marie vi gick runt och kollade  köpte 3 saker, En mössa och två saker jag ska ha till en Giveway mer säger jag inte. Kom hem efter 5 då åt jag sen så har jag suttit vid darton spelat wii med familjen, super kul.
 
Nu ska jag gå och se tv med familjen vi ska äta dipp och sånt. Ni får ha en bra kväll :)
 
 
 
Här får ni bild på det jag köpte i går på hm. (:
 
 
 

Kalaset

 Hej!
Jag for ju till Storheden vid 3 typ var inne på hm och köpte ett puder och en läpp penna ni får bilder i morgon för är sjukt trött och ska sova snart. Men kalaset började ju halv 6 och vi åt marängfisch /stav) och massa fika bröd super gott, sen så såg vi en film och åt chips å sånt, Sen så gick vi ut och lekte i mörkret. Halv 9 så slutade kalaset så då cyklade jag Julia till Matilda där var vi med Marie och matilda hade kul osv. kom hem vid kvart i 11. Ska lägga mig snart ju och i morgon ska jag vara med Matilda och marie.
 
 

Träning 🏀

Hej!
I dag så hade jag basket träning det gick bra. Kom hem vid 10 i 6. Ska gå och se tv nu, i morgon så jag på kalas halv 6 till halv 6. Och efter skolan så ska jag till storheden. 



Pizza

Hej!
Jag for ju på Amandas dagis där var vi ute och gjorde lite saker fick dansa sjunga och sånt, sen så åt vi pizza vid 6 så for jag hem har inte gjort så mycket. Ska gå och tvätta bort sminket nu i alla fall. :)
 
Jag älskar dig Hilda, du är så himmla gullig i love you :*
 
 

Dagis

Hej!
Jag ska till Amandas dagis nu för dom skulle ha nått så ja, efteråt ska jag vara med Matilda typ. 



Fys

Hej!
I dag vid 5 så for jag till stan och kollade på skor men hittade inga, ska fara in och kolla nån annan dag. Sen så for jag på träningen vi tränade skott osv efter träningen så hade vi fys kom hem vid 10 i 8. Har duschat och nu ser jag på tv.



Rast

Har rast nu så jao :)




God morgon.

Jag har nummer 18 i mitt lag, :)
 
 
Hej!
Vaknade 10 i 7 jag ska snart äta frukost i dag slutar vi 3 :(.
 
I kväll så har jag träning klockan 6 kanske hinner göra någon video vi får se, kanske ska till stan och byta ett par skor eller så gör vi det nån annan dag vet inte riktigt. Men ska gå och ta nått och äta nått sen så vid kvart över 8  så börjar jag fara till skolan.
Vi hörs senare i dag. :)
 
 
 
 

Tips



Jag tänkte tipsa om den här mascaran den kommer då från Maybelline New york, den separera fransarna super bra den ger inga klumpar heller. Den finns och köpa på hm, kicks, Åhléns jag vet inte riktigt vad den kostar men kring 129 kanske!?

Måndag

Hej!
Vaknade halv 7 i dag har nyss ätit frukost och ska gå och borsta tänderna sen så far jag till skolan. Jag har uppdaterat blogg.se appen på mobilen den är super bra. Man kan göra pricis som en dator typ. Men jag slutar halv 3 i dag och 4 börjar min träning så kanske inte hinner blogga men jag bloggar i kväll i sånna fall. 

Jag har det här skalet




Japp

Hejsan!
I dag så har jag spelat 4 matcher 2 01 matcher och två 00 matcher vi vann och förlorade.
For dit vid 20 över 8 och kom hem typ 6 eller vet inte har i alla fall duschat och ska gå och se film. Jag har också fått en ny basket boll, tack så mycket mamma och pappa om ni läser det här.I morgon börjar skolan igen de kommer bli kul.


Bra låt

 
Den här låten är väldigt bra, men videon kanske inte är så himmla bra.

Pringles

 

Vunnit!

Hej!
I dag så har jag spelat 3 matcher i arcus en 00 match och 2 01 matcher.
Första matchen var mot höken och då vann vi sen så for jag hem och sen for vi på max och åt gick på några affärer köpte två i phone skal på Mediamark och en daim på Öob. I phone skalen kostade bara 9 kr styck så ja.
 
Sen så for vi till arcus där spelade vi mot Råneå och vann.
Sen förlorade vi mot boden men vi spelade super bra.
 
Jag har duschat och sitter vid darton nu. (:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cup

Hej!
Jag är på väg nu till arcus vi ska spela mot höken första matchen.


Dagens outflit

 
I dag så hade jag på mig tröjan jag köpte i går så ja.
 
 
Tröja: Hm
Byxor: Kappahl
 
 

Fredag!

I dag efter skolan så hade jag ju utveklingssamtal det gick bra efter det så for vi och handlade lite fick tuggumi och chips bland annat. Kom hem vid kvart i 5.
 
Alltså den här veckan har gått så extremt fort känns som vi gått 2 dagar det var ju nyss helg hahha.
I morgon så ska vi samlas halv 9 i arcus där vi ska spela alla våra matcher så ja.
 
 
 
 
 
 
 

Stan med Julia.

Hej!
I dag på rasten så ramlade jag och slog mig gjorde illa svanskotan så Hilda och ja har fått knyta mina skor och sånt hahaha. Jag kunde då inte fara på basketen för kunde inte springa böja mig ner och sånt så i stället for jag på stan med Julia vi tog bussen till stan 20 över 3 vi kollade lite köpte en tröja från hm kostade 99 ni får bild i morgon på den, hittade en sjukt snygg väska som jag vill ha. :D sen så kom Marie och vi gick runt och kollade sen så for vi hem till Julia och var med jonte hoppade studsmatta och sånt fast jag kunde dock inte hoppa. I morgon har jag utvecklings samtal så vi får hoppas det går bra.


Kul

Hejsan!
Jag slutade halv 3 i dag Maja kom till mig vid 3 typ. Vi drog till dollarstore och ja, vi har varit ute nu i kväll gungat pratat med Pontus haha, jag ska gå och se i dol nu.


Bild

Hej!
Har bild nu och sen engelska slutar halv 3 (:


I dol

Hejsan!
Jag har duschat nu och ska gå och se i dol.
 
I morgon har jag bild och min bild mapp ser ut så här.
 
Bloggar i morgon <3
 

Mot basketen


Basket 6

Hejsan!'
Jag slutade halv 3 i dag, hade Engelska sista passet eller har Engelska på elevens val, jag ångrar mig som fan att jag tog Engelska så sjukt tråkigt.
 
Jag ska i alla fall på basket träning i dag klockan 6 för ha matcher till helgen.
 
Träningen slutar halv 8 så då ska jag hem duscha och se i dol bloggar senare i kväll. (:
 

Mot skolan


Färdigt

Hej! Nu har vi spelar klart alla matcher den här dagen har varit bra. Har duschat och nu ligger jag i sängen med mobilen för är super trött, ska inte sova jag ska gå och se tv snart. I morgon börjar skolan i gen tycker faktisk helgen har gått extremt fort. Men hejdå (:


Match mot ASSI

Hej!
I dag är det ju prova på 9 manna cup och det är vi som har ordnat den, alltså vårat lag och ja. Vi ska spela mot ASSI vi ska samlas 08:55. Jag kommer kanske inte hinna blogga nå i dag Förens i kväll


Min senaste video


Max mat är så gott

Hejsan!
Vid 2 for vi till max och hämtade mat.
Jag har bara suttit vid darton kollat på youtube videos och osv.
Jag har faktiskt inte så mycket att skriva.
 
Jag ska gå och äta middag nu i alla fall. 
 

...

Hejsan!
Vi förlorade mot laget.


Tagga match

Hej!
Jag sitter i bilen på väg till heden för har match. Det är vår sista serie match


Bra dag <3

Hejsan!
Jag for till julia typ kvart i 5 vi drog sen och mötte Marie och for till Tunaskolan och ja.
Sen så for vi till mig för skulle äta och då så såg vi på youtube videos och sånt.
Sen så for vi och gångade och körde smurf jag blev lurad asså gud så lurad jag blev höll på börja gråta hahaha.
Sen vid halv 9 tror jag det var så for vi till Olle där hade vi kul for hem vid eller vet inte riktigt vad klockan var men kom hem vid halv 11 cirka. Jag ska gå och tvätta bort sminket snart och sedan lägga mig för i morgon ska jag upp tidigt för har borta match i piteå eller nånstans där nu.
 
 
 
 
 
Bilder nu.. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag

Hej!
Denna vecka har gått grymt fort tycker jag. Jag ska vara med Julia i dag.
Ni får några bilder från i dag


Målvaksträning

Hej!
Jag for ju på fotbolls träning fast det var tydligen målvaktsträning men det var super kul i alla fall. Efter fotbollen så var jag med Marie Matilda Hussein Tobias och Kim vi spelade fotboll kom hem vid 10 i 8 typ. Har duschat och ska gå och se tv nu.


Fotboll

Hejsan!
Vi slutade 2 i dag, när jag kom hem så tog jag nått och åt och gick och filmade in en video, håller på redigera den och är snart klar.
Halv 6 börjar min fotbollsträning och slutar 7 så då hinner jag duscha till i dol. :)
I morgon är det fredag, gud så fort helgen har gått.
 
I helgen kommer jag spela fotboll för på söndag så har vi cup och det är vi som har ordnat den så vi kommer få hjälpa till vi kommer även spela 4 eller 3 matcher då.
Och på lördag så har vi också en match i Piteå nånstans där så det blir mycket matcher i helgen.
Det är prova på 9 manna så det kommer bli kul.
 

Wii

Hejsan!
Wilma kom till mig kvart i 6 tror jag vi drog till dollarstore köpte godis och for till tunavallen vi hade super kul, sen så for vi till mig och spelade Wii och ja. Hon for hem klockan 8 jag ser på i dol nu. Bloggar i morgon. <3


Wilma

Hejsan!
Skoldagen i dag gick snappt vi fick plättar och pannkakor till lunch.
Efter skolan så for jag och handlade med pappa och amanda har kommit hem för en halv timma sen har hunnit äta och snart kommer wilma vi får se vad vi gör. 
 
 
 
 

Videos

Hej!
I dag i skolan så har vi haft matte no engelska och svenska det var kul. Jag slutade halv 3 efter skolan så var jag med Matilda. Vid halv 6 så for jag till basket hallen och spelade basket kom hem vid 10 i 8 har duchat och ätit paj håller på se idol. Tidigare i dag så har jag spelat in en video alla mina i phone skal fast kameran fick slut ström mitt i allt och då skulle jag på basketen så han inte filma men får filma resten i morgon.


'Mmm

Hej!
I dag efter skolan så var jag med Matilda vi gjorde lite saker HAHAH. Men sen vid halv 6 drog jag på fotbolls träning har precis duschat ska gå och fläta håret och sedan se i dol. :)


Hemma <3

Hejsan!
Jag spelade ju match mot Piteå vi förlorade med .., eller vet faktisk inte brukar inte hålla räkning.
Vi kom hem efter 5 nån gång har packat upp allt, ätit och hunnit duscha.
Jag ska gå och se tv för är super trött, det blir en tidigt kväll för mig. (:
 
Jag har också hunnit lägga ut en video på youtube som ni kan kolla in.
 
Min youtube kanal heter ju Mikaela wik så sök på det så får ni en godis påse.
 
I morgon så har jag två träningar och på tisdag har jag en och på onsdag så har jag match, Torsdag 2 träningar. Har hela vekcna träningar så vi får se om jag hinner lägga upp några videos på youtube.
 
 
Nu får ni bilder från i helgen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kolla min min, Är hon med gul tröja. :D
 
 
 
 
 

 
 

7 timmar

Hej!
Vi badade i 7 timmar i går tills dom stängde, vi hade super kul.
Men sen så gick vi till husvagnen och åt och sen så satt vi på Johan Falk och åt gott. Vi gick och la oss vid 11 typ.

I dag så vakande vi halv elva av min mamma väckte oss vi ska stiga upp snart och äta frukost vid 3 så har jag match i Piteå så jag kommer komma hem halv 6 typ, vi ska fara in till stan typ vi få se.


Bada nu då.


pITE

Hej!
I dag så fotade vi ju oss vi fick göra en rolig  bild också, hoppas jag såg bra ut.
 
Jag for och mötte Maja vid halv 4 då for vi till dollarstore och köpte godis, sen vid 4 så åkte vi.
 
 
Vi är i alla fall i piteå och kom hit 5 vi ska snart äta tacos och i morgon drar vi till inomhusbadet som kommer blå såå kul. <3
 
 
 
 
 
 

Frukost nu


Ska sova

Hej! Jag ska sova nu är riktigt trött.


Ska gå och

Hej!
I dag fick vi sluta 1 i stället för 2 för vår lärare skulle på nått möte eller ja.
Vid 4 så for jag på basketräning, gick super bra. Sen efter basketen så for vi och åt på Donken min familj alltså.
Jag har skolfoto i morgon så har hållt på att prova massor med färger och sånt har hittat en fin nu jag ska ha. Jag ska gå och duscha snart och sen så ska jag packa för i morgon så ska jag och kampa i pite havs bad med Maja, eller ja hon ska följa med, vi ska bada på inomhusbadet som kommer bli super kul.
 
 
 
 
 
 

20:00

Hej!
Skolan gick bra slutade ju halv 3 och sånt.
Efter skolan så drog jag hem och spelade i en video som jag ska redigera nu, sen få följde jag och handlade, fick med mig två tuggumin packet läkerol ochså. Halv 7 drar jag på fotbollsträning som slutar 8.
 

Storheden


Drar till skolan


Två bilder från i dag

https://cdn2.cdnme.se/3230035/7-3/pic_52262ff7ddf2b330d4829305.jpg" class="image">


Engelska

Hej!
I dag så har vi haft no svenska matte engelska dagen gick så sjukt långsam, fast det var rolig dag.

Efter skolan så gjorde jag inte så mycket hade ont i huvudet så kunde inte fara på basketen. :(

I morgon så ska jag mest trolig spela in en video.

Ser på tv just nu, snart ska jag gå och lägga mig för är väldigt trött.


Skola foto

Hejsan!
I dag har jag haft idrott slöjd och så var det so typ. Slutade halv 3 och det gör jag även i morgon och på onsdag vi har fan dom sämsta tiderna, fast vi börjar halv 9 varje morgon. I dag så har jag både haft basket träning och fotbolls träning. På fredag så ska vi ta skol fotot, i år får vi bara ta med klassen.


God mat osv

Hej!
Vi kom hem 11 i går vi åt super god mat och även efterrätt.
I dag så har jag inte gjort så mycket hälsat på några städar rummet också. Jag ska på fotbolls träning klockan halv 7 till 8 så ja.